Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny vd för Appelberg

Publicerad: 15 juni 2018, 07:25

Foto: Pressbild

Elin Sahlström lämnar rollen som filmchef på Appelberg och blir istället ny vd för contentbyrån.


Ämnen i artikeln:

VDAppelberg

2017 började Elin Sahlström på Appelberg som chef för filmavdelningen. Under den tiden har hon fått contentbyråns filmerbjudande att växa och idag utgör den cirka 30 procent av företagets omsättning.

Nu går hon in som ny vd när tidigare vd:n Göran Lind väljer att lämna företaget. Hennes ny uppdrag blir att fortsätta att utveckla Appelbergs affär och varumärke.

– Elin har under sin tid som filmchef på Appelberg visat att hon är rätt person för vd-posten. Hon har byggt ett starkt team och skapat en lönsam affär som kunderna är nöjda med och som på ett utmärkt sätt kompletterar övrigt produkterbjudande. Jag tror att Elin kommer att leda hela Appelberg med samma tydlighet och självklarhet, säger Richard Julin, vd för Mediaplanet Group där Appelberg ingår, i en kommentar.

– Jag är stolt över att ha fått det här förtroendet och ser fram emot att tillsammans med
medarbetarna fortsätta att stärka vårt erbjudande och göra Appelberg till det självklara valet för företag som söker en contentpartner inom B2B, säger Elin Sahlström.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

VDAppelberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.