Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny vd för Oh My!

Publicerad: 20 augusti 2018, 12:13

Sara Thun Arodén

Foto: Christian Gustavsson

Byråchefen Sara Thun Arodén tar över vd-rollen efter Niclas Wikström, som ska fokusera mer på byråns operativa arbete och utveckla kundernas affärer.


Ämnen i artikeln:

Oh My

Sedan starten 2011 har Oh My! haft en stabil tillväxt. I år omsätter företaget 85 miljoner kronor och fyra kontor utspridda i Sverige och Norge.

Medgrundaren Niclas Wikström har de senaste åren axlat vd-rollen, men lämnar nu över till Sara Thun Arodén. Hon lämnar i sin tur rollen som byråchef.

– Det här är inte ett skjuta-från-höften-beslut som är fattat under ett parasoll i sommar, det har vuxit fram under en längre tid. Efter sju år som vd vill jag få fokusera på våra uppdrag, och mer operativt få vara med och utveckla våra kunders affär. Det känns oerhört inspirerande, säger Niclas Wikström i en kommentar.  

Med Sara Thun Arodén som vd får man in en person som är bekant med kulturen, människorna och historien på byrån. För sex år sedan började hon som skribent på Oh My! och har sedan dess klättrat på karriärsstegen.

– Det finns verkligen en entreprenörsanda här och en tro på människors förmåga. Det vill jag förvalta och bygga vidare på, säger Sara Thun Arodén.

Oh My! har blivit utsedda till Gaseller av Dagens Industri fyra år i rad. Bland kunderna märks Metro, CSN, Stampen, Svenska landslaget i handboll, Svenska Kyrkan och Ice hotel.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Oh My

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.