Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny vd för Spalt PR

Publicerad: 11 september 2017, 14:58

Tidigare Sverigechefen Rebeckah Stensson tar över efter Miriam Hayder och blir ny vd för Spalt PR Group.


Ämnen i artikeln:

Spalt PR

Miriam Hayder lämnar uppdraget som vd och delägare efter tolv år. I samband med att Rebeckah Stensson tar över som vd går hon även in som delägare i bolagets alla länder efter att tidigare varit delägare i den svenska verksamheten.

– Efter snart 12 år på Spalt är det tid för mig att göra någonting annat. Bolaget har utvecklats enormt under den tiden och är idag den främsta nordiska PR-byrån vilket jag är mycket stolt över. Det känns otroligt kul att lämna över stafettpinnen till Rebeckah Stensson som med sin erfarenhet och strategiska förmåga kommer kunna stärka bolaget ytterligare på denna allt snabbare föränderliga marknad, säger avgående vd Miriam Hayder.

Rebeckah Stensson har jobbar inom Spalt PR de senaste tre åren.

– Jag känner verkligen att vi de senaste åren utvecklat och vässat Spalts erbjudande och jag är otroligt stolt över det team som jag får dela min arbetsdag med. I vår bransch finns flertalet aktörer men jag känner att vi som byrå erbjuder något unikt och det har även visat sig genom den stora kundtillströmning vi haft de senaste åren. Nu ser jag framemot att få lämna över det dagliga ansvaret för Sverigekontoret och få sätta mig in i vårt nordiska erbjudande. Målet är utan tvekan att vara den bästa PR-partnern i jakten på en helkonceptuell byrå som kan erbjuda alla nordiska länder på ett enkelt sätt för kunden, säger Rebeckah Stensson, VD

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Spalt PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.