måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny vd för Vass Productions

Publicerad: 1 oktober 2018, 13:02

Från vänster: vd Kristin Bohman och grundare Ida-Sofia Klingspor

Foto: Pressbild

Den 1 oktober tillträder Kristin Bohman som ny vd för Vass-koncernen. Huvudägaren Ida-Sofia Klingspor lämnar i sin tur posten efter sju år.


AH

Alex Hartelius


Sedan starten 2011 har kommunikationsbyrån Vass Productions växt successivt inom beauty. Efter att ha vunnit en stor global pitch 2014 valde man att sadla om från mode och lifestyle för att nischa in sig på beauty-området. Det har resulterat i nya samarbeten och idag jobbar Vass med kunder som Sephora, Henkel, L’Oréal, eos, ACO, Moroccanoil, Walgreens Boots Alliance, Maria Nila och Molton Brown.

Men nu sker det stora förändringar på byrån. Kristin Bohman tillträder som vd för Vass-koncernen, vilket innefattar helägda dotterbolag i Norge och Sverige. Huvudägaren Ida-Sofia Klingspor lämnar posten efter sju år.

– Det är en milstolpe för en entreprenör när man kan lämna det dagliga arbetet i ett bolag som man har grundat och jag är mycket stolt över att presentera Kristin Bohman som min efterträdare. Kristin har under sina år i företaget visat prov på att driva en stark och lönsam tillväxt och jag lämnar med trygg hand över. Mitt fokus blir nu styrelsearbete och att säkra fortsatt tillväxt för VASS-bolagen i min roll som styrelseordförande, säger Ida-Sofia Klingspor i ett pressmeddelande.

Kristin Bohman kommer närmast från rollen som operativ chef på bolaget och får i uppdrag att utveckla verksamhetsområden inom public relations, digital marknadsföring och event.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev