Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny vd på APSIS

Publicerad: 20 november 2017, 09:50

Emma Svalin, ny vd på APSIS.

Emma Svalin blir ny vd på datadrivna marknadsföringsbolaget APSIS.


APSIS har de senaste veckorna tillsatt en rad nya personer på nyckelfunktioner inom bolaget. Den 30 oktober blev Pelle Rosell klar som ny marknadschef och den 7 november stod det klart att Alfred Gerum tar över som ny produktchef.

Nu rekryerar man Emma Svalin som ny vd. Svalin har sedan 2004 haft en rad roller på ComHem, bland annat ansvarig för customer experience och tillförordnad CTO, och senast som director of operations. Svalin efterträder Anders Frankel, grundare av APSIS.

– APSIS har under Anders Frankels ledning satsat på utveckling inom AI, genomfört förvärvet av Innometrics och skapat en helt datadriven plattform för bolags marknadsföring och försäljning. Med detta fina arv och med Emmas långa och relevanta erfarenhet står APSIS väl positionerade inför sin framtida tillväxtresa, säger Henning Hansen, styrelseordförande i APSIS.

Emma Svalin kommer att tillträda sin nya roll innan novembers slut.

– Teknikskiftet från traditionell till datadriven digital marknadsföring går mycket snabbt. APSIS är redan väl positionerade inom Marketing Automation och har en produktutveckling i världsklass. Det borgar för att vi kommer att fortsätta leverera den smartaste plattformen för våra kunder så att de i sin tur kan skapa exceptionella kundupplevelser, säger Emma Svalin.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.