Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny vd på Dallas

Publicerad: 9 mars 2017, 09:35

Foto: Klas Hjertberg

Charlotta Ribbefjord blir ny vd på Dallas Motion Agency. Hon kommer närmast från Bonnier Broadcasting och tar över efter Frasse Bonis.


Motion-byrån Dallas Motion Agency växlar vd. Från och med den 1 maj kommer Charlotta Ribbefjord ta över efter nuvarande vdn och delägaren Frasse Bonis.

Ribbefjord kommer från tjänsten som marknadsansvarig för drama-avdelningen på Bonnier Broadcasting.

– Allt är digitalt och konfigurerat för rörlig bild oavsett plattform, punkt! Att tänka Motion First som en självklar del i sitt varumärkesarbete är en transformation som vi är mitt uppe i. Genom Charlotta stärker vi vårt strategiska erbjudande och det känns fantastiskt att hon har valt att komma till oss, säger nuvarande Frasse Bonis som fortsättningsvis kommer arbeta nära företaget.

Innan tiden på Bonnier Broadcasting drev Charlotta Ribbefjord egen kommunikationsbyrå och dessförinnan jobbade hon inom arkitektur- och designvärlden.

– Jag imponeras av både talangen och atmosfären på Dallas. Det finns något magiskt här som jag är otroligt spänd och glad över att få bli en del av och ta vidare framåt, säger hon i ett pressmeddelande.

Dallas Motion Agency jobbar med rörlig kommunikation för bland annat Comhem, TV4, C More och SVT.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.