Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny vd på FamiljenPangea

Publicerad: 7 mars 2018, 14:41

Sofia Björkman lämnar rollen som kundansvarig på Nord DDB för att bli ny vd på designbyrån Pangea.


Ämnen i artikeln:

FamiljenPangeaNord DDB

Under det senaste året har designbyrån FamiljenPangea växt med tio personer. Nu rekryterar man Sofia Björkman som blir ny vd på byrån. Hon har tidigare varit bland annat kundansvarig och chef för planningavdelningen på Nord DDB.

– FamiljenPangea har en stark värdegrund och har sedan länge gjort aktiva val kring vilka kunder man jobbar med – det är viktigt för mig. Det finns en enorm kompetens inom både strategi, design, kommunikation och digital tjänsteutveckling, och jag ser verkligen fram emot att vara med och ytterligare stärka erbjudandet, berättar hon Björkman i ett pressmeddelande.

– Vi har haft ett fantastiskt 2017 med en stor ökning av efterfrågan på digital tjänsteutveckling, vilket lett till att byråintäkten vuxit med 35 %. Det händer mycket på byrån just nu och vi ser fram emot att försätta vår utvecklingsresa tillsammans med Sofia som kommer att utgöra ett värdefullt tillskott med sina erfarenheter, säger Mats Eriksson, huvudägare på FamiljenPangea.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

FamiljenPangeaNord DDB

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.