Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny vd på Madder

Publicerad: 21 december 2017, 08:37

Madders nya vd Paloma Blanco.

Kommunikationsbyrån Madders vd Maria Starck lämnar vid årskiftet sin post. Tillfällig ersättare blir Paloma Blanco.


Ämnen i artikeln:

Maria Starck

Maria Starck hoppar av sitt uppdrag för att istället leda Feministiskt Initiativs valkampanj. I valet 2014 hade hon rollen som digital strateg för partiet. Hennes tillfälliga ersättare, Paloma Blanco, kommer närmast från en tjänst som kommunikationschef för Mälardalsrådet och har tidigare jobbat som informatör på EU-kommissionen. Från och med januari kommer hon att leda Madder tillsammans med byråns kreativa chef Frida Färlin.

– Madder fortsätter växa och har ett spännande år framför sig med många nya och gamla kunder som behöver vårt fulla fokus. Det ska bli kul att leda den utvecklingen tillsammans med Frida och teamet, säger Paloma Blanco.

För sin kommunikationsinsats i valet 2014 vann Maria Starck Stora Kommunikatörspriset 2015.

– Vi har fått i uppdrag att bygga upp en kreativ verkstad som kommer fungera som ett kampanjkontor av ideella krafter, säger Maria Starck. Feministiskt initiativ är del av en demokratirörelse som Madder vill ge kraft åt.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Maria Starck

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.