Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir ny vd på Safir Communication

Publicerad: 10 november 2020, 09:55

Safir Communications grundare Niklas Alm lämnar över vd-stolen till Annica Holmberg.


För ett år sedan köpte Niklas Alm ut fastighetsägaren Newsecs interna pr-byrå och bildade fristående Safir Communications, en byrå som specialiserat sig på investor relations och corporate communications. Utöver meriterade medarbetare som följde med från Newsec har Safir även knutit till sig veteraner som Marie Mannholt, Gustaf Bratt och Maria Wallin.

Nu får byrån en ny vd och senior rådgivare i Annica Holmberg. Holmberg kommer närmast från biopharmabolaget Bristol Myers Squibb där hon hade tjänsten som nordisk head of corporate communications. Utöver det har hon 30 års erfarenhet från tunga tjänster både inom det privata näringslivet och inom offentlig verksamhet.

– Det är med stor tillfredsställelse jag lämnar över rollen som vd för att fullt ut kunna fokusera på våra kunder. Annica har alla de egenskaper som krävs i form av gedigen erfarenhet och förståelse för kommunikationsbranschen och byråvärlden samt en ledarstil med fokus på att attrahera och utveckla rätt kompetens. Faktorer som är avgörande för vår fortsatta framgång och tillväxt, säger Niklas Alm, grundare Safir Communication.

– Jag ser fram emot att bli en del av Safir Communication som befinner sig i en oerhört spännande utvecklingsfas. Att få leda ett team med så mycket samlad erfarenhet och bred kompetens känns otroligt roligt, och jag är övertygad om att min erfarenhet och de satsningar vi gör nu innebär att vi kan hjälpa ännu fler kunder med framgångsrik och värdeskapande kommunikation, säger Annica Holmberg, vd på Safir Communication.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.