Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir nyhetschef på KIT

Publicerad: 8 november 2016, 09:25

Erica Lascelles rekryteras från Mitt i-tidningarna.


Ämnen i artikeln:

KITRobert BrännströmMediebranschenMitt i

KIT har länge varit på jakt efter en nyhetschef sedan Martin Schori gick tillbaka till Aftonbladet. Nu har det hittat en i Erica Lascelles. Hon kommer från samma uppdrag på Mitt i där hon varit nyhetschef sedan januari 2010.
– Vi är otroligt glada över att Erica väljer att börja hos oss. Vi har letat en vass redaktör och erfaren chef som kan leda nyhetsredaktionen mot vårt mål att bli bäst i Sverige på att skapa journalistik för sociala medier. En person som tar KITs nyhetsarbete till nästa nivå. Det har vi hittat i Erica, säger KITs chefredaktör Robert Brännström i ett pressmeddelande.

Erica Lascelles har även arbetat som frilansreporter och är utbildad i journalistik på London College of Communication.
– Jag tycker att KIT är det mest innovativa och spännande som hänt inom svensk media de senaste åren. Det som främst lockar mig är företagets övertygelse om att det är kvalitativ journalistik som är nyckeln till framgång, även i sociala medier. Att nu få chansen att vara med och utveckla nyhetsarbetet känns fantastiskt roligt, säger Erica Lascelles.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.