Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir pa-chef på Hallvarsson

Publicerad: 18 oktober 2016, 12:23

Pernilla Klein lämnar jobbet som vice vd på SNS för att börja på pr-byrån.


Ämnen i artikeln:

Public affairsPR-ByråerHallvarsson & Halvarsson

Tidigare i karriären har Pernilla Klein bland annat varit sakkunnig hos finansminister Anne Wibble, makroekonom på Handelsbanken och partner på Kreab. Sedan 2010 har hon varit vice vd för SNS Studieförbundet Näringliv & Samhälle.

Nu blir hon istället public affairs-ansvarig och medlem i ledninggruppen på Hallvarsson & Halvarsson.
– Pernilla har en unik erfarenhet från flera områden där Hallvarsson & Halvarsson är verksamma samt en djup förståelse för Public Affairs och hur det kan skapa värde för våra kunder. Dessutom är hon en bra ledare och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med henne i utvecklingen av nästa steg för vårt erbjudande, säger Johan Ramsten, managing partner på Hallvarsson & Halvarsson i ett pressmeddelande.

Så här säger hon om valet av ny arbetsplats:
– Det som lockade mig till Hallvarsson & Halvarsson är kombinationen av ett team med lång erfarenhet och kapaciteten att arbeta med modern metodik och kanaler. Här finns förutsättningar att skapa Sveriges mest kompletta Public Affairs-erbjudande.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.