Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir Passion Labs nya byråchef

Publicerad: 4 december 2020, 08:49

A Skillful Crowds byråchef och delägare Caroline Gahns lämnar byrån för en liknande tjänst på Passion Lab.


Ämnen i artikeln:

Passion Lab

Caroline Gahns lämnar A Skillful Crowd för att bli ny byråchef på Passion Lab. Gahns var 2004 med och grundade byrån Knut Kommunikation, en byrå som 2019 gick ihop med just A Skillful Crowd där hon varit både byråchef och delägare.

– Vi har haft fin medvind senaste året, trots pandemin, och vunnit fler uppdrag från såväl nya- som befintliga kunder. Därför känns det också fantastiskt att hitta en ny byråchef som dels kan utveckla vår struktur och vårt erbjudande än mer, och dels kan bevara vår fina kultur och ta ett sammanhållande internt ansvar. När Carolina blev ”ledig”, högg vi direkt. Vi känner Carolina sedan många år i branschen och vet att hon besitter en unik blandning av affärs- och personalkompetens. För oss blev det en verklig lyckträff, säger Niklas Turner Olovzon, grundare och vd på Passion Lab.

I dagsläget jobbar 23 personer på byrån med kunder som Ica, Unibet, Sj, Kronfågel och Lyko. Passion Lab jobbar mycket med sponsrings- och varumärkesfrågor men kallar sig sedan 2018 för en ”brand emotion”-byrå.

– Jag har som branschkollega haft full koll på Passion Lab genom åren, och alltid imponerats av den strategiska och kreativa höjden, men också haft uppfattningen om en fin kultur med härliga människor. Jag ser väldigt mycket fram emot att vara med och hjälpa byrån till nästa nivå i utvecklingen, säger Carolina Gahns, byråchef på Passion Lab.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Passion Lab

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.