Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir presschef på SKL

Publicerad: 29 mars 2017, 11:40

Helene Lindstrand.

Foto: Pressbild

Helene Lindstrand blir ny presschef på Sveriges Kommuner och Landsting. Hon kommer närmast från försvarsbolaget Saab.


Ämnen i artikeln:

PresschefSKL

Helene Lindstrand har en gedigen bakgrund i den politiska världen. Hon har tidigare varit förbundssekreterare i Lärarförbundet samt arbetat i Regeringskansliet, bland annat som pressekreterare och planeringschef med utbildnings-, handels- och näringsfrågor. Närmast kommer hon från Saab.
– Jag är mycket glad att Helene Lindstrand nu börjar som presschef på SKL. Hennes uppdrag är att, med sin gedigna kompetens inom kommunikation och mediefrågor, driva och ansvara för utvecklingen av SKL:s mediearbete. Med bred erfarenhet från såväl offentlig, privat som facklig verksamhet kommer hon att vara en tillgång för hela SKL, säger Monica Björklund Aksnes, kommunikationsdirektör på SKL, i ett pressmeddelande.

Själv säger hon:
– Jag ser mycket fram emot att arbeta med kommunikations- och mediefrågor som spänner över många olika verksamhetsområden i kommuner, landsting och regioner. Där finns många av samhällets allra viktigaste utmaningar för framtiden. Jag tar med mig goda erfarenheter från mediearbete i myndigheter, ideella organisationer och näringslivet.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PresschefSKL

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.