Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir publisher på TTELA

Publicerad: 1 augusti 2017, 14:51

Cecilia Frisk.

Foto: Pressbild

Cecilia Frisk blir publisher på Stampen-tidningen TTELA. Hon kommer från rollen som rollen som ställföreträdande ansvarig utgivare och redaktionschef på Hallands Nyheter.


Ämnen i artikeln:

Stampen

Publisher-rollen är ny inom Stampen Media och en följd av de lokala organisations-förändringar som presenterades under våren. Nu utses Cecilia Frisk, på TTELA, till Stampens andra publisher. I ansvarsområdet ingår även gratistidningarna Trollhättan 7 Dagar och Vänersborgaren.
– Vi är glada över att kunna utse Cecilia till publisher. TTELA står inför ett antal utmaningar framöver och jag är övertygad om att Cecilia med hennes kompetens och mångåriga erfarenhet inom Stampen är helt rätt person för att genomföra dessa. Det känns extra roligt att kunna rekrytera rollen internt, säger Johan Hansson, vd Stampen Media, i ett pressmeddelande.

Cecilia Frisk tillträder sin nya roll som publisher på TTELA under augusti. Parallellt kommer en rekrytering på Hallands Nyheter att ske.
– Jag har haft två fina år på Hallands Nyheter och ser nu fram emot nya utmaningar på TTELA. Det ska bli jättekul att tillsammans med medarbetarna få driva tidningen framåt och fortsätta förse Trollhättan/Vänersborgs-regionen med lokal kvalitetsjournalistik, säger hon om sitt nya jobb.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Stampen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.