Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir SR:s områdeschef i syd

Publicerad: 27 september 2018, 08:49

Anna Stenberg, i dag kanalchef för P4 Kristianstad blir ny områdeschef i syd. Hon börjar tjänsten den 1 november.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

– Jag tycker det ska bli otroligt roligt och samtidigt utmanande att ta mig an det här uppdraget. Jag hoppas kunna medverka till att Sveriges Radio i södra Sverige ännu mer blir en motor för viktig journalistik, initierad kulturbevakning och nydanande underhållning, säger Anna Stenberg i ett pressmeddelande.

Anna Stenberg är idag kanalchef för P4 Kristianstad. Hon har tidigare varit nyhetschef där och teknisk områdeschef i Syd. Hon har också arbetat som nyhetschef vid Kristianstadsbladet.

– Anna Stenberg är en erfaren redaktionell chef med ett brett kunnande om mediebranschen i allmänhet och Sveriges Radio i synnerhet. Jag är mycket glad för att hon har tackat ja till jobbet som chef för vår verksamhet i Skåne, Blekinge och Halland, säger Michael Österlund, biträdande programdirektör i en kommentar.

Anna Stenberg tillträder tjänsten 1 november. Inom kort kommer SR att meddela vem som blir tillförordnad chef för P4 Kristianstad och rekryteringsprocessen för permanent ersättare som kanalchef inleds omedelbart.

Område syd innehåller P4 Malmöhus, P4 Blekinge, P4 Kristianstad och P4 Halland och riksproduktion för P1, P2 och P3 (inkl P3 Min gata och P3 Soul). Tjänsten som områdeschef är placerad i Malmö.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.