Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir vd för VICE i Norden

Publicerad: 28 juni 2018, 09:52

Foto: Pressbild

Efter fem lyckade år byter nu VICE vd i Norden. Förra vd:n Frederik Andersen får nya uppdrag inom mediehuset och ersätts av Anja Agerbo Thomsen.


Ämnen i artikeln:

Vice

2013 anslöt Frederik Andersen som vd för VICE i Norden. Under den perioden har företaget sett en organisk tillväxt i hela regionen, där deras köpenhamnskontor gått från fem anställda till 120 anställda. Utöver det har man även hunnit med att starta contentbyrån Virtue.

Men nu lämnar Frederik Andersen vd-posten och ersätts av Anja Agerbo Thomsen. Hennes uppgift blir att säkerställa den fortsatta tillväxten för mediehuset i Sverige, Danmark och Norge.

– Det känns bra att få ett så stort uppdrag för den här organisationen. Jag är glad och stolt över innehållet som vi skapar. Både utifrån ett medieperspektiv, men också över de kunder vi arbetar med i Virtue. Vi har ett starkt team som hela tiden kan lägga ribban lite högre och min viktigaste uppgift blir att stödja dem i det, säger Anja Agerbo Thomsen, vd VICE, i en kommentar.

I samband med det här byter VICE Scandinava namn till VICE Nordic. Frederik Andersen kommer fortsätta som styrelseledamot inom VICE.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Vice

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.