Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir vd på Wallstreet Media

Publicerad: 31 oktober 2017, 15:58

Sanna Kindmark.

Foto: Pressbild

Sanna Kindmark är ny vd på Stampens utomhusbolaget Wallstreet Media.


Ämnen i artikeln:

UtomhusreklamStampenJohan Hansson

Sanna Kindmark var anställd på Wallstreet Media mellan 2006 och 2014 men kom tillbaka till företaget 2016. Nu utses hon till vd på bolaget.
– Det är med glädje jag kan presentera Sanna som ny vd för Wallstreet Media. Sanna har en lång och gedigen erfarenhet av utomhusreklam och hon har gjort ett väldigt bra jobb som operativ chef för verksamheten. Det senaste året har varit ett utvecklingsår och nu är det full fart framåt i både Göteborg och Stockholm. Med Sanna som ansvarig är jag övertygad om att det kommer bli bra, säger Johan Hansson, vd Stampen Media, i ett pressmeddelande.

Ett av huvuduppdragen blir att hitta syneriger med Stampens övriga medieverksamheter.
– Vi har precis presenterat vårt första säljpaket inom Stampen Lokala Medier. Det är ett räckviddspaket där kunden syns på spårvagnar och bussar i kombination med GP Mobil. Vi kommer under resans gång att fortsätta arbeta för att hitta synergier mellan bolagen, säger Sanna Kindmark.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.