Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir vice vd på Bohmans

Publicerad: 15 mars 2017, 09:40

Karin Teljstedt.

Foto: Pressbild

Karin Teljstedt är ny vice vd på Bohmans nätverk. Hon kommer närmast från en roll som senior rekryteringskonsult på Academic Search.


Ämnen i artikeln:

Bohmans Nätverk

Hon har tidigare arbetat med strategi- och varumärkesutveckling på bolag som Carlsberg, Warner Home Video och dåvarande CloettaFazer. De senaste åren har hon kombinerat sin erfarenhet från ledande roller på kundsidan med rekrytering, främst av chefer och specialister inom sälj och marknad. Nu byter hon till Bohmans nätverk där hon blir vice vd.
– Jag ser fram emot att jobba med det jag tycker är allra mest spännande – att rekrytera människor som bidrar till att göra skillnad. Jag har tidigare erfarenhet av Bohmans både som kund och kandidat och den prestigelösa dialog vi haft går helt i linje med mina egna värderingar, kommenterar Karin Teljstedt.

Ett område som hon kommer att jobba mycket med är interimlösningar.
– Just nu upplever vi en markant ökad efterfrågan på interimslösningar. Många företag vill med kort varsel och flexibel tidslängd anställa en specialist eller chef. Karins erfarenhet av den typen av rekryteringslösningar och framförallt hennes bakgrund från företag inom starka konsumentvarumärken är värdefull för oss, säger Erik Myrhage, seniorkonsult och delägare på Bohmans, i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Bohmans Nätverk

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.