Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon blir vice vd på GK

Publicerad: 7 maj 2015, 11:19

Frida Berg

Foto: Pressbild

Kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese tillsätter Frida Berg till den nyinrättade rollen som vice vd. Uppdraget omfattar ett särskilt ansvar för affärsutveckling.


Ämnen i artikeln:

Janna SundewallGeelmuyden KieseFrida Berg

Frida Berg har haft rollen som senior rådgivare på Geelmuyden Kiese (GK) sedan januari 2014 och är också chef för corporate communications. Men hennes nya uppdrag blir alltså som vice vd på Geelmuyden Kiese.

– Som vice vd kommer Frida att spela en nyckelroll när vi fortsätter att växa och utvecklas som både strategisk och kreativ byrå och när vi breddar våra uppdrag för allt fler kunder. Hon är klok och kunnig och vi kompletterar varandra. Tillsammans leder vi byrån in i nästa fas, säger vd Janna Sundewall.

Före rekryteringen till GK arbetade Frida Berg som presschef på McDonalds. Sedan ett halvår tillbaka sitter hon i GK:s ledningsgrupp och har där bidragit till att bygga upp kompetens och växa kundbasen inom corporate communications. Några av de kunder hon arbetar med är MasterCard, AniCura, Ancestry.se och Teach for Sweden.

– Jag är stolt över förtroendet och otroligt taggad på att fortsätta utveckla byrån tillsammans med kollegorna. Den tillväxtresa vi befinner oss på fortsätter och det engagemang som finns på GK är unikt jämfört med allt jag tidigare upplevt i branschen. Det ger oss vingar, säger Frida Berg.

Frida Bergs arbete med strategisk rådgivning, varumärkespositionering, CSR och förändringskommunikation kommer att fortlöpa också i hennes nya roll.

Geelmuyden Kiese har funnits i Sverige i närmare två decennier. I dagsläget är det 24 personer anställda på byrån och byråns plan är att fortsätta expandera.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.