Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon byter byråbranschen mot startupvärlden

Publicerad: 5 november 2018, 14:16

Martina Zetterkvist lämnar rollen som byråchef på JCPr för att bli vd på startup-bolaget Work and Passion.


Martina Zetterkvist har lång erfarenhet från pr- och kommunikationsbranschen där hon bland annat jobbat som pr-manager på Activision och pr- och kommunikationschef på Canal Digital. Närmast kommer hon från JCPr där hon varit byråchef.

Nu lämnar hon dock kommunikationsvärlden för att bli vd på startupen Work and Passion. Uppdraget går inledningsvis ut på att lansera den digitala plattformen wappare.se. Tjänsten hjälper företag och rekryterare att komma i kontakt med erfarna kandidater till olika tjänster.

– Jag fick tips om Work and Passion i början av sommaren och några månader senare sitter jag här som VD. Det känns så rätt att vara en del av framtiden inom rekrytering som alla tjänar på. Den som inte förstår hur bra wappare.se är får skylla sig själv, säger Martina Zetterkvist, vd för Work and Passion.

Work and Passion ägs av MoxieTech Group AB, en koncern med målet att bli marknadsledande inom digitalisering av tjänster inom rekrytering och hr-tech.

– Vi tror otroligt starkt på digitaliseringsvågen inom HR och Work and Passion är vår största satsning någonsin. Inom fem år är det vårt starkaste affärssegment och ni kommer säkert möta wappare runt hela världen, säger Ronny Siggelin, koncernchef för MoxieTech Group AB.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.