Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon går från Volvo till OTW

Publicerad: 4 april 2016, 12:18

Sanna Schiller och Karin Wik är nya på contentbyrån OTW:s kontor i Göteborg.

Foto: Pressbild

Contentbyråns Göteborgskontor firar ett år och förstärker med Karin Wik från Volvo och Sanna Schiller från Göteborgs filmfestival.


OTW har vunnit nya uppdrag i Göteborg – bland annat Göteborgsvarvet och Volvokoncernen – och utökar därför personalstyrkan. Bland annat Karin Wik från just Volvokoncernen, där hon har varit PR-ansvarig. Hon blir nu account director på OTW.

– Jag ser mycket fram emot att arbeta på en byrå som kombinerar entreprenörsandan hos kontoret i Göteborg med den erfarenhet och kompetens som finns i Stockholm. Göteborgs Stad rymmer flera spännande och intressanta verksamheter där det finns förutsättningar att göra riktigt bra och angelägen kommunikation, säger Karin Wik som tidigare även jobbat på Dagens Medicin, Aftonbladet och Expressen, i en kommentar.

Man värvar även Sanna Schiller som digital redaktör med särskilt fokus på native advertising. Tidigare har hon varit pressansvarig på Göteborgs filmfestival.

– Det är två fantastiska nyförvärv. Karin som kombinerar en gedigen journalistisk bana med erfarenheten av PR och strategisk kommunikation från Sveriges största företag. Sanna som är en redaktör av modernt snitt som är van att tänka lika mycket plattform och distribution som innehåll, säger byråchef Rasmus Winther i en kommentar.

OTW öppnade sitt Göteborgskontor i mars 2015.

Mårten Färlin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.