Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon lämnar Moderaterna för Friends Agenda

Publicerad: 28 april 2015, 12:26

Sofie Falkkloo

Foto: Pressbild

Sofie Falkkloo har varit ansvarig för Moderaternas kampanjavdelning men har rekryterats som pr-konsult till Friends Agenda. Ett uppdrag hon inledde nu i april.


Ämnen i artikeln:

Friends AgendaSara Leffler MorgePer Schlingmann

– Sofies erfarenheter från de politiska kampanjernas komplexa och snabbrörliga värld är oerhört värdefull för oss. Hon har precis den kombination av kreativt tänkande, politisk förståelse och snabba omvärldsanalys som vi söker i våra konsulter. Med Sofie vässar vi förmågan att leverera samordning och strategi med precision och tempo till våra kunder, säger Sara Leffler Morge, vd Friends Agenda i ett pressmeddelande.

Pr- och varumärkesbyrån Friends Agenda har sin bas i Stockholm och sin spetskompetens inom creative corporate communication. Sofie Falkkloos roll blir främst som operativ projektledare på byrån. Hon har sedan tidigare erfarenhet som talskrivare, copywriter och som Per Schlingmanns politiska sekreterare.

– Efter sju år och fyra valrörelser var jag sugen på nya kommunikativa utmaningar. Friends Agenda är en vass byrå som erbjuder just den kombination av strategi och kreativitet som jag tror är vinnande. Här har jag möjlighet att både bidra med mina erfarenheter från den politiska sidan och få nya perspektiv, säger Sofie Falkkloo.

Ikea, Proffice och Stockholm stad är några exempel på kunder Friends Agenda arbetar med. Sofie Falkkloo kommer att arbeta med flera av byråns största uppdragsgivare.

– Mitt intryck är att Sofie har en perfekt kombination av strategisk förståelse, hantverkskänsla och förmåga att få saker att hända som gör henne till rätt kvinna på rätt plats här hos oss, säger Sara Leffler Morge.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.