Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon ska leda Mitt i Studio

Publicerad: 24 januari 2018, 08:16

Camilla von Otter.

Foto: Pressbild

Camilla von Otter tillträder som chef för Mitt i:s nya affärsområde Mitt i Studio. Hon har senast jobbat som fristående redaktionell konsult.


Ämnen i artikeln:

Maria CroonBonnier TidskrifterMitt i

Hösten 2016 rekryterades Camilla von Otter för att leda contentsatsningen inom Bonnier Magazines & Brands. Hon har på senare tid arbetat som redaktionell konsult för bolaget, och även för LRF Media.

Nu går hon till Mitt i:s nystartade content- och nativestudio. Mitt i Studio utvecklar redaktionell kommunikation både tryckt, digital och rörlig form. Distributionen kan ske både i Mitt i men även i kundernas egna kanaler.
– Mitt i:s starka förankring i männis- kors vardag är viktigare än någonsin. Det känns därför spännande att ut- veckla innehållsa ären och koncept just för den lokala marknaden, säger Camilla von Otter i en kommentar.

Tidigare har Camilla von Otter varit uppdragspublicistiskt ansvarig på Forma Magazines samt cehfredaktör på Vi i Villa.
– Jag är oerhört glad över att Camilla ska utveckla allt det som ryms inom redaktionell kommunikation. Hon har den perfekta kombinationen av gedigen publicistisk kompetens och kunnande inom kommunikation och marknadsföring. Hon kommer att tillföra mycket till Mitt i när det gäller utvecklingen av den innehållsmässiga samt kommersiella paketeringen, säger Mitt i:s vd Maria Croon.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.