Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon ska samordna Bonnier-säljet

Publicerad: 17 november 2015, 10:32

Jenny Rahm hämtas från Expressen.

Foto: Jonas Eltes

Jenny Rahm rekryteras som seniorchef för Bonnier News nya säljorganisation. Hon kommer närmast från Expressen.


Resumé berättade i september om att Dagens Nyheter, Dagens industri och Expressen samlar all sin försäljning under samma paraply inom Bonnier News. Expressens annonsdirektör Alexander Lydecker utnämndes då till högst ansvarig för avdelningen.

Nu har man skapat den nya tjänsten Senior Media Manager, som ska samordna och utveckla den totala medieaffären för samtliga varumärken hos tidningarna. Det blir alltså Jenny Rahm, idag featureansvarig på Expressen, tar över rollen.

– Jag är otroligt glad över möjligheten att arbeta med våra största och viktigaste kunder genom ett helt nytt arbetssätt. Det ska bli väldigt spännande och lärorikt, säger hon i en kommentar.

Alexander Lydecker:
– Vårt nya arbetssätt kommer att märkas direkt hos befintliga och nya kunder, i samband med att vi skapar specifika kundteam med uppgift att skapa kreativa och fungerande annonskoncept som har effekt – på både kort och lång sikt.

42 medarbetare kommer ingå i Bonnier News Sales. Den nya organisationen implementeras från och med slutet på året, men gäller fullt ut från den 1 januari 2016.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.