Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon ska sköta kommunikationen på UR

Publicerad: 6 december 2016, 13:44

Åsa Lundell.

Foto: Jann Lipka

Åsa Lundell är ny kommunikationschef på UR. Hon har en bakgrund på PWC och kommer närmast från egen verksamhet.


Ämnen i artikeln:

URKommunikationschef

Under karriären har Åsa Lundell bland annat varit affärsutvecklingschef och global produktchef på TradeDoubler och marknadschef för småföretag på PwC. Den 1 januari börjar hon som kommunikationschef på Utbildningsradion. Närmast kommer hon från egen verksamhet som kommunikationsstrateg på Trendily och svensk representant i Nordic Edtech Network.
– UR är inne i ett mycket spännande skede där man vågar pröva nya arbetssätt för att anpassa sig till en föränderlig omvärld. Jag drivs av att få innovativ kommunikation och användarinsikter att bli en integrerad del av utvecklingsprocessen från dag ett, och det känns otroligt motiverande att få bidra med mina erfarenheter av detta till UR:s viktiga uppdrag, säger Åsa Lundell i ett pressmeddelande.

UR:s vd Christel Tolse Willers berättar om tanken bakom rekryteringen:
– UR står inför en digital förflyttning för att följa med sina användare och fortsätta att vara relevanta och engagerande. Åsa har en bevisad förmåga att leda digital utveckling av kommunikation och kundupplevelser, samtidigt som hon har det innovativa och agila arbetssättet i ryggmärgen. Med Åsa som en del av ledningen för UR får vi ännu mer kraft att ta bolaget vidare in i det nya medielandskapet.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

URKommunikationschef

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.