Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon ska stärka Arbetsmiljöverkets kommunikationsavdelning

Publicerad: 11 maj 2015, 13:34

Ulrica Klettner

Foto: Hans Alm

Ulrica Klettner tillträdde tjänsten som chef för enheten kommunikation och press på Arbetsmiljöverkets kommunikationsavdelning den 4 maj i år.


– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med något som berör så många människor dagligen och som påtagligt påverkar våra liv och vår hälsa. Arbetsmiljö är en viktig fråga både för enskilda människor och för samhället i stort, säger Ulrica Klettner i en kommentar.

Tidigare har Ulrica Klettner arbetat med kommunikation och ledarskap både inom näringslivet och i organisationer. Några av arbetsplatserna hon har erfarenhet ifrån är Säljarnas Riksförbund, Astra Zeneca och Shell – och nu senast från Hjärt- Lungfonden, där Ulrica Klettners hade rollen som kommunikationschef.

– Det känns toppen att vi nu har en erfaren enhetschef på plats. Ulrica kommer att stärka kommunikationsavdelningen med sin breda kompetens, säger Greta Svensson, kommunikationschef i ett pressmeddelande.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.