Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon ska stärka Coast

Publicerad: 13 februari 2015, 12:57

Gunvor Engström.

Coast Communications tar in Gunvor Engström som senior rådgivare. Hon har tidigare varit vd för Företagarna och landshövding i Blekinge.


Gunvor Engström blir "industry advisor change management" hos pr-byrån Coast. Det innebär att hon kommer att vara inriktad på förändringskommunikation och omställningsprocesser i företag.

– Coast har ett starkt internationellt nätverk och är samtidigt väl förankrat i Sverige och Norden. Min specialitet är att få nödvändiga förändringar att hända. Som konsult innebär det att stötta processer genom samtal kring analyser, konkreta åtgärder, kommunikation, utvärdering etcetera. Min förhoppning är att jag tillsammans med övriga på Coast kan vara en partner i våra kunders utveckling, säger hon i en kommentar.

Byrån har bestämt sig för att i huvdsak ägna sig åt corporate communications, IR och public affairs på senior nivå framöver.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.