Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Hon tar över Allt om Mat

Publicerad: 8 Februari 2016, 11:38

Suzanne Ribbing.

Foto: Pressbild.

Bonnier tidskrifter värvar Suzanne Ribbing som ny chefredaktör för Allt om Mat.


Ämnen i artikeln:

ChefredaktörAllt om mat

Suzanne Ribbing har jobbat med Elles varumärken sedan 1988, och sedan 2007 som chefredaktör för Elle mat & vin. Nu går hon till Bonnier Tidskrifter för att ta över titeln Allt om Mat.
– Det här är ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Allt om Mat är ett fantastiskt varumärke som det ska bli otroligt roligt att förvalta, men också att utveckla. En tidning som jag började prenumerera på redan när jag flyttade hemifrån som 19-åring, och som väckte mitt intresse för god mat, säger hon i en kommentar.

Den nuvarande chefredaktören Mona Johansson går vidare till nya utmaningar inom förlaget, enligt pressmeddelande.
– Mona Johansson har gjort ett fantastiskt jobb när det gäller att lyfta både Allt om Mats upplaga och dess kringaffärer, och jag är väldigt glad över att Suzanne Ribbing tackat ja till att ta över och förvalta detta. Suzanne är både duktig när det gäller hantverket magasin samt har på Aller Media varit med och byggt upp nya affärer inom både event och på digitala plattformar, säger Åsa Rydgren, förlagschef.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

ChefredaktörAllt om mat

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.