Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över Allt om Trädgård

Publicerad: 26 september 2016, 08:48

Ann Fredlund byter jobb inom Bonnier Tidskrifter.

Foto: Pressbild

Efter sex år som chefredaktör på Tara tar Ann Fredlund klivet över till Allt om Trädgård.


Ämnen i artikeln:

ChefredaktörAnn FredlundBonnier TidskrifterTara

Ann Fredlund har en gedigen mediekarriär i ryggen med ledande befattningar som chefredaktör för Tara, Amelia och tidningen Chef. Hon har också tidigare arbetat tio år på Expressen, bland annat som nyhetschef.

Nu tar hon över som chefredaktör för Bonnier Tidskrifters magasin Allt om Trädgård efter Viveka Ljungström.
– Efter över tio år på livsstilsmagasin ska det bli roligt att nörda ner sig i ett ämne igen. Inget kunde passa mig bättre än trädgård! Jag har varit en flitig läsare av Allt om Trädgård i många år och har ett eget, starkt intresse. Dessutom ska det bli roligt att arbeta med en titel som har ett så tydligt "universum" – med många kringprodukter och tjänster – och se hur vi kan expandera och utveckla det, säger Ann Fredlund i en kommentar.

Hon kommer utöver sin nya roll även fortsättningsvis att vara ansvarig för BT Content.

Allt om Trädgård gar en upplaga på 62 900 ex och en räckvidd på 226 000 (Orvesto 2015 helår). Dessutom ger de ut specialtidningar/oneshots och genomför en mängd läsarresor varje år och producerar trädgårdsböcker.
– Tillsammans med Ann Fredlund kommer Allt om Trädgård fortsätta blomstra och exploatera magasinets kraft och utveckla alla de kringaffärer som finns runt svenskarnas trädgårdar, kommenterar Daniel Frodin, förlagschef specialtidningar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.