Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över Året Runt

Publicerad: 19 oktober 2016, 09:31

Lena Andersson är ny chefredaktör på Aller Medias magasin Året Runt.


Ämnen i artikeln:

Året runtLena Andersson

Lena Andersson har arbetat på Aller Media ända sedan 1984. Sedan sju år tillbaka i rollen som fackchef, med ansvar för förlagets fackmaterial.
– Lena Andersson är en fantastisk journalist som har en enorm erfarenhet av familjetitlar och kan målgruppen bättre än de flesta. Hon kommer fortsätta utveckla Året Runt och föra tidningens stolta traditioner vidare och blir en väldigt viktig medarbetare i vårt fortsatta arbete med att vara marknadsledare, säger Martin Kroon, publicistisk direktör på Aller media i ett pressmeddelande.

Hon tillträder i januari 2017 i samband med att Aller media skapar ett kreativt centrum för familjevarumärkena i Malmö. Lena Andersson efterträder Eva-Stina Sandstedt som varit chefredaktör för Året Runt under de senaste tio åren. Lena kommer också att ta över chefredaktörskapet av Glutenfritt.
– Det känns oerhört spännande att få vara med om att etablera vårt familjevarumärke Året Runt i Malmö. Jag ser framemot att föra traditionen vidare och att fortsätta göra en glad, inspirerande veckotidning som läses av otroligt många kvinnor varje vecka. Jag är riktigt stolt över att få detta uppdrag och känner en ödmjukhet inför att få vara med om att ta Året Runt mot 2020-talet, säger Lena Andersson.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Året runtLena Andersson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.