Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över efter Åsa Jamal

Publicerad: 21 augusti 2017, 11:08

Åsa Barsness blir ny kommunikations- och hr-direktör på Bonnier Broadcasting.

Åsa Barsness blir ny kommunikations- och HR-direktör på Bonnier Broadcasting. Hon efterträder Åsa Jamal som lämnade sin tjänst i somras.


Ämnen i artikeln:

Åsa JamalBonnier Broadcasting

Åsa Barsness kommer senast från tjänsten som kommunikationsdirektör för bygg- och teknikkonsultföretaget Sweco. Hon kommer att tillträda sin nya tjänst vid årsskiftet.

– Åsa kombinerar djupa kunskaper inom kommunikation och marknadsföring med lång erfarenhet från ledarskap inom teknikdrivna verksamheter och av digital transformation. Det är avgörande egenskaper för vår fortsatta förändringsresa på Bonnier Broadcasting. Jag är väldigt glad över att välkomna Åsa ombord. Hon blir en nyckelperson i arbetet med att fortsätta leverera Sveriges bästa tv-upplevelser och ha användarna i fokus för allt vi gör, säger Casten Almqvist, vd för Bonnier Broadcasting och TV4.

Åsa Barsness efterträder Åsa Jamal, som lämnade sin tjänst under sommaren. Barsness har tidigare jobbat som kommunikationskonsult på JKL där hon hade uppdrag inom teknik, employer branding och förändringskommunikation.

– Mediebranschen befinner sig på en otroligt spännande omställningsresa, där TV4, C More och Bonnier Broadcasting har tagit sig an den på ett sätt som gör att man ligger i framkant för den digitala transformationen och utvecklingen. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter från teknikdrivna verksamheter och digital transformation, tillsammans med alla nya medarbetare jag ser fram mot att få träffa, ska kunna bidra till att utveckla och förstärka den unika position TV4 och C More har, säger Åsa Barsness.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.