måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över Hakon Media

Publicerad: 23 augusti 2017, 14:37

Annika Lindecrantz blir ny vd, ansvarig utgivare och chefredaktör i Hakon Media som bland annat ger ut titlarna Icanyheter och Market.

Ämnen i artikeln:

Tidskrifter

FT

Fredrik Thambert


Annika Lindecrantz kommer närmast från en tjänst som publisher och ansvarig utgivare på LRF Media, där hon också suttit i ledningsgruppen och affärsutvecklingsrådet. Nu tar hon över efter Marit Nordkvist på Hakon Media som valt att lämna sitt uppdrag.
– Jag är glad över att ha fått förtroendet att leda och vidareutveckla Hakon Media med dess intressanta titlar och produkter. Flera av medarbetarna har arbetat länge inom förlaget och har en gedigen kunskap om målgruppen vilket är en enorm styrka. Det känns också roligt att få vara med och vidareutveckla de digitala – och kommersiella satsningar som Hakon Media har påbörjat, säger Annika Lindecrantz i en kommentar.

Hon har en bakgrund som chefredaktör och ansvarig utgivare för branschtidningen Livsmedel i fokus samt som redaktionschef och nyhetschef på Hakon Medias tidning Icanyheter.
– Vi är väldigt nöjda med att ha rekryterat en person med så bred kunskap om branschen som Annika Lindecrantz har. Hon kommer att bidra med erfarenheter som ger oss viktiga förutsättningar att vårda och utveckla ett redan välskött företag, säger Thelma Kimsjö, ordförande Hakon Media.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev