Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över Mindshare

Publicerad: 12 december 2017, 08:50

Clara Grelsson tar över som ny vd på mediebyrån efter Kenneth Danielsson.


Ämnen i artikeln:

MindshareKenneth DanielssonMediebyråer

Karriären har varit spikrak sedan Clara Grelsson kom till Mindshare från Berghs för 6,5 år sedan. Hon har varit kundansvarig för storkunder som Unilever samtidigt som hon lett det operativa projektledarteamet på byrån. Nu befordras hon till vd efter Kenneth Danielsson som blivit ansvarig för hela GroupM-koncernen.
– Jag är väldigt glad att Clara tackade ja till rollen som Managing Director på Mindshare. Hon har gått Mindshares ettåriga managementutbildning Momentum och har gedigen kunskap om vårt nätverk, vår strategi och våra kunder. Claras moderna ledarskapsstil och driv i kombination med hennes förankring inom det digitala är precis vad vi letat efter både för kunder och personal, säger Kenneth Danielsson i en kommentar.

Clara Grelsson om den nya rollen:
– Jag är förstås väldigt stolt över frågan och både taggad och ödmjuk inför uppgiften. Det känns tryggt att redan känna nätverket, de fantastiska människorna och Mindshare-kulturen och det tar jag med mig i ryggen när jag tillträder efter årsskiftet. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet jobba med att utveckla Mindshares erbjudande och stärka våra kundrelationer och position på marknaden ytterligare.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.