Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över som byråchef på Borg & Owilli

Publicerad: 2 oktober 2018, 13:49

Linnea Karlsson tar klivet upp från strategisk projektledare till att bli byråchef på contentbyrån Borg & Owilli.


Ämnen i artikeln:

Borg & Owilli

Borg & Owilli har de senaste åren varit en av de snabbast växande byråerna på den svenska contentmarknaden. Byrån fokuserar i huvudsak på B2B-verksamheter inom IT, teknik och finans och omsatte 2017 drygt 60 miljoner kronor med en nettomarginal på 21, 95 procent.

Nu tar Linnea Karlsson över som byråchef på Borg & Owilli. Hon har det senaste året jobbat som strategisk projektledare på byrån.

– Vi planerade redan från början när vi tog in Linnea att hon skulle gå in i en ledande roll och med tanke på vår tillväxt så är det ett naturligt steg att hon har ett övergripande ansvar för hela byrån och vårt erbjudande till marknaden, säger David Borg, creative director och partner på Borg & Owilli.

– Att erbjudas en tjänst av den här kalibern på Sveriges mest progressiva contentbyrå är givetvis fantastiskt. Vi är ett välslipat team med hög verkshöjd och jag ser fram emot att ta ett större ansvar i att vidareutveckla byrån och dess medarbetare, säger Linnea Karlsson.

Samtidigt som Linnea Karlsson tar över som byråchef rekryterar byrån även Amina Korlat och Vincent Janér som projektledare respektive planner.

– I Amina får vi in en mångfacetterad projektledare med erfarenhet av internationell
marknadsföring och PR från byråer i Köpenhamn, Stockholm och New York. Vid sidan om henne fångar vi in Vincent – en ung supertalang i dess sanna bemärkelse. De blir ett otroligt komplement till teamet och kommer att bidra till att vi fortsätter att vinna nya uppdrag, avslutar David Borg.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Borg & Owilli

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.