Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över som CMO på Hemfrid

Publicerad: 13 januari 2020, 12:43

Scandics marknadsdirektör Anna Wirén lämnar hotellkedjan för att ta över som ny CMO på Hemfrid.


Ämnen i artikeln:

Hemfrid

Hemfrid var tidigt ut med att erbjuda en digital tjänst för olika typer av städning och andra RUT-tjänster. Företaget omsatte 2018 622 miljoner kronor.

Nu rekryterar bolaget en ny CMO i Anna Wirén. Anna Wirén kommer närmast från en liknande tjänst på hotellkedjan Scandic och har dessförinnan haft ledande tjänster inom marknadsföring på SJ och Bookatable.

– Jag är stolt och glad över möjligheten att få bidra till Hemfrids fortsatta tillväxtresa och ytterligare stärka bolagets marknadsposition med kundupplevelsen i fokus. Hemfrid är ett spännande företag som erbjuder tjänster som ligger helt rätt i tiden, säger Anna Wirén i ett pressmeddelande.

I ett pressmeddelande skriver Hemfrid att en central del i Anna Wiréns uppdrag blir att stärka företagets digitala närvaro.

– Med Annas gedigna erfarenhet, kunskap och strategiska perspektiv är hon rätt person för att fortsätta utveckla Hemfrids varumärke, kundupplevelse samt öka vår digitala närvaro. Vi är väldigt glada över att Anna har valt att börja hos oss, säger Maria Andersson, vd på Hemfrid.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hemfrid

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.