Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över som försäljningschef i Stampen

Publicerad: 26 juni 2015, 10:57

Linda Forsberg.

Linda Forsberg, som tidigare varit ansvarig försäljningschef för lokala marknader, blir ny försäljningschef i Stampen Local Media.


Ämnen i artikeln:

Linda ForsbergStampen Local Media

Linda Forsberg tillträder tjänsten som försäljningschef den 1 juli. Hon kommer då att leda all annonsförsäljning för varumärkena Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, TTELA, Strömstads Tidning samt åtta gratistidningar och sammantaget ansvara för en försäljnings- och säljstödsorganisation med cirka 150 anställda.

– Jag är väldigt laddad och samtidigt ödmjuk inför uppdraget att hantera medieköparnas samtliga investeringar i våra kanaler som når 900 000 västkustbor dagligen via prenumererade tidningar, digitala plattformar och gratistidningar, säger Linda Forsberg i ett pressmeddelande.

Hon efterträder Fredrik Dobber som valt att lämna företaget efter 15 år.

– Jag har trivts fantastiskt bra på GP och Stampen och haft förmånen att jobba i många olika utmanande roller. De senaste två åren med ansvar för att bygga upp en marknadsorienterad och vass försäljningsorganisation inom Stampen Local Media, något Linda kommer att ta över på bästa sätt, säger Fredrik Dobber i ett pressmeddelande.

Susanna Sköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.