Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över som kommunikationschef på WSP

Publicerad: 6 november 2019, 12:51

Efter en tid som tillförordnad kommunikationschef på analys- och teknikkonsultföretaget WSP permenenteras Helene Schöldsten i rollen.


Ämnen i artikeln:

WSPHelene Schöldsten

WSP är konsulter inom anläggnings- och byggnadskonstruktion, transport, infrastruktur, miljö och energi. Företaget har bland annat varit med i arbetet med Förbifart Stockholm, Citybanan i Stockholm och Västlänken i Göteborg. I Sverige har bolaget 4 200 anställda fördelat på 50 kontor.

Sedan i april 2018 har Helene Schöldsten agerat som tf. kommunikationschef på företaget, en roll hon nu permanenteras i. Under tiden som kommunikationschef har hon varit med och drivit på en ompositionering av WSP där de vill hitta en roll som konsulten för en säker framtid präglad av klimatomställningar.

Under hennes ledning har WSP Sverige även byggt upp en ny kommunikationsavdelning och upphandlat pr-byrån JMWGolin.

– Det känns jättebra att få fortsätta resan som vi påbörjat inom WSP. Vi är väl kända i branschen, men har en utmaning när det gäller att nå ut bredare. WSP spelar en viktig roll i samhället och vi vill att fler ska känna till och förstå vad vi kan bidra med. Vi ser att vår kommunikation når ut och att fler får upp ögonen för WSP. Med den energi och den kunskap som finns inom bolaget tvivlar jag inte på att vi nu kommer ta ytterligare kliv framåt under det kommande året, säger Helene Schöldsten i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

WSPHelene Schöldsten

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.