Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över som marknads- och varumärkeschef på E.On

Publicerad: 11 november 2020, 09:00

Foto: Anneli Tollefsen

Efter en lång tid inom FMCG, senast som marknadsdirektör på Cloetta, byter Anna Bartholf till energibranschen.


Ämnen i artikeln:

E.ON

Anna Bartholf tar över som ny varumärkes- och marknadschef på E.On och efterträder därmed Karin Rosell som lämnade tjänsten i somras. E.On har nyligen samlat sin marknadsavdelning i Malmö och tycks jobba mer centraliserat, med stort inflytande från det tyska huvudkontoret.

Anna Bartholf kommer till E.On med stor erfarenhet från FMCG-området där hon utöver sin senaste tjänst, som marknadsdirektör på Cloetta, jobbat med Colgate-Palmolive, Gillette och Findus.

– Efter att i många år ha arbetat med snabbrörliga konsumtionsvaror, senast som marknadsdirektör på Cloetta, ser jag fram emot att vara del av ett företag som tillsammans med kunderna arbetar för att möjliggöra en framtid med hållbar energi. Det ska bli mycket spännande att fortsätta bygga varumärket E.On på vår gemensamma resa som pådrivare av elektrifieringen, säger Anna Bartholf.

I våras inledde E.On ett samarbete med Ehrenstråhle och lanserade kort därefter sitt nya marknadskommunikationskoncept ”Tillsammans skapar vi superkrafter”.

– Energibranschen och hela samhället är mitt uppe i en avgörande omställning – en otroligt spännande tid där vi på E.On vill visa vägen. Vi är därför glada att Anna, med sin gedigna erfarenhet av marknadskommunikation och varumärkesbyggande, valt E.On som sin nya arbetsgivare, säger Janna Sundewall, kommunikations- och marknadsdirektör på E.On i Norden.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

E.ON

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.