Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över som ny vd på Giants & Toys

Publicerad: 16 januari 2020, 08:51

Tilde Franzén har de senaste åren varit med och lett Giants & Toys contentsatsning NewNew. Nu tar hon över som vd på moderbolaget.


Ämnen i artikeln:

Giants & Toys

Tilde Franzén anslöt till produktionsbolaget Giants & Toys för fem år sedan. Produktionsbolaget är ett av Sveriges största och representerar regissörer som Traktor, Sara Haag och Jesper Ganslandt. Tre år senare var hon med och startade upp Giants & Toys contentsatsning NewNew där hon framtill nu jobbat som vd. 

Nu återvänder hon dock till moderbolaget där hon tar över som ny vd.

– Att bygga långsiktiga bolag handlar om att skapa en bra kultur som lyckas odla och behålla framtidens stjärnor. Tilde är en sådan, det är verkligen en av våra viktigaste hörnstenar som nu får ännu mer förtroende, säger Calle Isberg, medgrundare och avgående vd, i ett pressmeddelande.

Tilde Franzén gjorde tidigare i veckan sin första arbetsdag på den nygamla arbetsplatsen.

– Giants har sedan starten varit ett produktionsbolag i framkant med många riktigt bra produktioner i ryggen, så det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka för att fortsätta resan i samma anda och på tårna. 2020 kommer bli ett riktigt bra år, säger Tilde Franzén. 

Den tidigare vd:n Calle Isberg kommer finnas kvar i bolaget men ägna mer tid åt sin roll som exekutiv producent.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Giants & Toys

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.