Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Hon tar över som ny vd på Rougly right

Publicerad: 24 april 2020, 08:01

Affärssystemet Roughly right ska hjälpa byråerna med tidrapportering och resursplanering. Nu tar Tove Wirfelt, tidigare på Making Waves, över som ny vd på bolaget.


Affärssystemet Roughly right lanserades 2018 och riktar sig mot kommunikationsbyråer. Ambitionen är att erbjuda ett smidigare system för exempelvis tidrapportering, budgetering och fakturering.

Nu kliver Tove Wirfelt, senast från H&M-varumärket Afound men tidigare på NoA-byrån Making Waves, in som ny vd på bolaget.

– Roughly Right har en unik position i att vara utvecklat utifrån byråers verklighet och skapar en enkel och smart kristallkula för proaktiv lönsamhet, planering och tidrapportering som saknats på marknaden. Det ska bli väldigt roligt att ta utvecklingen vidare. Vi har kommit så här långt bara via kontakter och rekommendationer, nu tar vi nästa kliv i vår expansion, säger Tove Wirfelt.

– Roughly Right har lyckats att under radarn skapa en stabil och innovativ plattform för att styra en byrå och projekt. Vi har väldigt hängivna och delaktiga kunder som blivit en organisk del av produktutvecklingen. Med Tove som VD adderar vi en gedigen erfarenhet av digital produktutveckling samt kunskap om byråers effektivitet och produktivitet, säger Anders Pihlgren, grundare av Roughly Right.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News