Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Indiska hämtar marknadschef från If

Publicerad: 16 november 2016, 10:21

Livsstilsföretaget Indiska har rekryterat Sofie Saberski som ny marknadschef. Sofie kommer närmast från tjänsten som marknadschef på If.


Ämnen i artikeln:

IndiskaIf SkadeförsäkringMarknadschef

På If var Sofie Sabierski personen bakom det nya reklamkonceptet som genererat i ett flertal uppmärksammade kampanjer, bland annat reflexkampanjen "Watch your Back" med byrån Forsman & Bodenfors. Efter fyra år inom försäkringsbranschen blir hon marknadschef på Indiska.

– Vad som framförallt intresserar mig är innovativ, värdeskapande kommunikation och att driva förändringsprocesser. Det är det som är så oerhört motiverande med Indiska, att det finns en stor utmaning att förädla det här fantastiska över hundra år gamla varumärket med så mycket potential, säger Sofie Sabierski i ett uttalande.

Förutom marknadschef inom försäkringsbranschen har Sofie Sabierski en bakgrund som marknadschef inom mode- och mediabranschen, och har även varit kundansvarig projektledare på byråsidan.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Sofie till oss. Hon är en viktig rekrytering i den fas vi nu befinner oss i, där vi ska säkerställa det nya Indiska som nu har alla möjligheter i och med att rekonstruktionen är godkänd, säger David Rönnberg, vd på Indiska.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.