Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Influencernätverket Beatly får ny vd

Publicerad: 17 mars 2020, 07:48

Andreas Missirlis Eliasson tar över som ny vd på influencernätverket Beatly.


Ämnen i artikeln:

Beatly

Andreas Missirlis Eliasson tillträder vd-positionen på influencernätverket Beatly efter att den tidigare vd:n Jonas Arnklint av privata skäl valt att kliva av. Andreas Missirlis Eliasson, som var med och grundade nätverket, har tidigare varit CFO och ansvarat för bolagets nyckelrekryteringar.

– Jag känner mig trygg att lämna över vd-posten till Andreas. Han har alltid drivits av att få folk runtomkring sig att må och prestera väl vilket har gjort att vi tagit oss dit vi är i dag. Bolaget har växt mycket tack vare hans närvaro, driv och förmåga att få saker att röra sig framåt, säger Jonas Arnklint i ett pressmeddelande.

Beatly omsatte enligt det senast tillgängliga bokslutet (2018) 28,4 miljoner kronor med en vinstmarginal på en dryg procent. Bolaget är ett av få influencernätverk som lyckats gå med vinst.

– Det känns otroligt spännande! Jonas har gjort ett fantastiskt arbete och vi har gemensam syn på framtiden och hur bolaget ska utvecklas framåt. Vi har arbetat nära varandra sedan starten och jag känner mig trygg i att ta det här steget, säger Andreas Missirlis Eliasson i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi har utvecklat en bra teknisk produkt för att lyckas med influencer marketing och säkerställa en effektiv process. Just nu är fokuset att få organisationen att arbeta närmare våra kunder och influencers för att säkerställa högre kvalité. Framåt kommer jag leda bolaget mot en internationalisering och att vi blir en helhetsleverantör åt både små & stora företag.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Beatly

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.