Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ingager förstärker med fyra

Publicerad: 13 mars 2018, 13:49

Avilin Persson, Lisa Havell och Julia Magnusson.

Foto: Karl Anton Björkman

Facebookbyrån Ingager förstärker med tre projektledare och en fotograf.


Ämnen i artikeln:

Ingager

Fotografen Karl Anton Björkman kommer närmast från frilansuppdrag i Stockholm, Oslo och Milano.

– Jag är intresserad av hur balansgången mellan produktionskvalité och livslängd ser ut i sociala medier, hur förändras budskapet när det paketeras på ett enklare sätt. Vad är kärnan i det vi väljer att ta till oss, och vad är vi villiga att förkasta, berättar han i ett pressmeddelande.

Lisa Havell har tidigare jobbat med e-handel på både den svenska och amerikanska marknaden. På Ingager får hon rollen som performance marketer.

– Jag ser fram emot att lära mig massor och bli del av ett proffsigt och kompetent gäng! Det ska bli väldigt spännande att få jobba med olika varumärken och hjälpa dem med sin marknadsföring på Facebooks olika plattformar.

Avilin Persson kommer närmast från en tjänst som kursansvarig i ämnet Facebookmarknadsföring på Nackademin. Hon har tidigare jobbat med social marknadsföring på IUM där hon jobbat med varumärken som Coca-Cola och H&M. På Ingager får hon en roll som performance marketer.

Slutligen rekryterar Ingager även Julia Magnusson som tidigare i karriären drivit eget bolag samt jobbat som marknadsassistent på Axians.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ingager

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.