Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Investors kommunikationsdirektör ny ordförande för Sveriges Kommunikatörer

Publicerad: 29 mars 2019, 14:02

Viveka Hirdman-Ryrberg, kommunikationsdirektör på Investor, tar över ordförandeklubban i Sveriges Kommunikatörer efter Per Mossberg som har varit ordförande sedan år 2013. Samtidigt väljs fyra nya ledamöter in i styrelsen.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Kommunikatörer

Viveka Hirdman-Ryrberg är i dag kommunikationsdirektör på Investor AB. Hon har tidigare varit kommunikationsdirektör på SEB och sitter även i styrelsen för Grand Hotel. Hon har suttit i Sveriges Kommunikatörers styrelse sedan 2017.

– Att få ta över som ordförande för Sveriges största nätverk för professionella kommunikatörer i en tid då förutsättningarna för relevant och professionell kommunikation förändras snabbt och därmed också kraven på kommunikatörer, känns hedrande. Med blicken riktad framåt vill vi fortsätta vara ett inspirerande och utvecklande nätverk för alla våra medlemmar, säger Viveka Hirdman-Ryrberg i ett pressmeddelande.

Sveriges Kommunikatörers medlemmar har även utsett fyra nya ledamöter till styrelsen: Jacob Broberg, informationsdirektör på Cloetta, Marie Lindström, kommunikationsdirektör på Skatteverket, Erik Ljungberg, kommunikationsdirektör på Scania och Viktor Wallström, kommunikationsdirektör på Tele2.

Samtidigt lämnar Per Mossberg, senior rådgivare på Diplomat Communications, Gisela Lindstrand, kommunikationsdirektör på Atlas Copco och Thomas Sjöberg, varumärkesstrateg på Trinken AB sina uppdrag.

Sveriges Kommunikatörer är en ideell förening för professionella kommunikatörer. Målet är att stötta professionen och driva yrkets utveckling.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges Kommunikatörer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.