Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Irena Pozar ny chefredaktör för Veckorevyn

Publicerad: 28 juni 2016, 07:55

Irena Pozar och Karolina Olovsson.

Foto: Pressbild/Irena Pozar

Bonnier Tidskrifters social media manager Irena Pozar ska leda Veckorevyns webb tillsammans med Karolina Olovsson.


Ämnen i artikeln:

VeckorevynIrena Pozar

Karolina Olovsson har varit chefredaktör för Veckorevyn sedan 2014. Nu får hon alltså sällskap av feministiska krönikören Irena Pozar, som sköter Bonnier Tidskrifters sociala medier och säger sig älska tjejtidningar. Tillsammans ska de leda veckorevyn.com som har omkring 300 000 besökare i veckan.
– Det känns så himla roligt. Jag brinner enormt för, och tror på, kraften i unga tjejer, så det känns fantastiskt att få vara med och utveckla veckorevyn.com. Vi ska bli det självklara valet online för tjejer som vill inspireras, tröstas, peppas och engageras, säger Irena Pozar i en kommentar.

LÄS MER: Bonnierchefen och feministen som älskar tjejtidningar

Irena Pozar ska bland annat sköta Veckorevyns nylansering Beautytude, som är ett dagligt tv-program i Snapchat. Frida Boisen, digital chef på Bonnier Tidskrifter och ansvarig utgivare för veckorevyn.com och Åsa Rydgren, förlagschef och ansvarig för bland annat Veckorevyn kommenterar tillsammans värvningen:
– Irena är en stark profil, inte bara för Veckorevyns läsare och tittare, utan för unga tjejer i Sverige. Framöver kommer Veckorevyn än mer att sätta agendan för och med unga tjejer. Vi vet att Irena med Karolina kommer att göra ett superjobb här – de blir en oslagbar duo – systerskap är en av Veckorevyns signum, nu tar vi nästa viktiga steg, med många viktiga lanseringar framför oss.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

VeckorevynIrena Pozar

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.