fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jakob Ström ansluter till Social Club

Publicerad: 26 september 2018, 09:08

Den erkända regissören Jakob Ström ansluter till produktionsbolaget Social Club.

Ämnen i artikeln:

Jakob StrömSocial Club

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Jakob Ström är kanske främst känd för kortfilmen "Kära Pappa", framtagen för Care Norge, som för tre år sedan uppmärksammades och hyllades vitt och brett. Filmen har över 300 miljoner visningar världen över och prisades bland annat med ett guld och ett silver i Cannes Lions.

Tidigare i karriären har han en lång erfarenhet som reklamfilmsregissör och art director. Han har även arbetat med dramaproduktioner som Jordskott, där han regisserat tre avsnitt, och skrivit serien Torpederna.

Nu ansluter han till produktionsbolaget Social Club.

– Jakob är otroligt lyhörd och lösningsorienterad. Hans drivkraft är att bygga sina berättelser med stor inlevelse och mycket hjärta. Vi har länge haft ögonen på och imponerats av honom och det är ett nöje att få välkomna Jakob och hans karismatiska persona till vår klubb, säger Gabriella von Seth, försäljnings- och marknadschef på Social Club.

– Som jag väntat! Social Club har ju funnits typ lika länge som jag regisserat, och jag har ju alltid velat hänga och jobba med dessa briljanta och supertrevliga regissörer och kreatörer. Det tog ett tag men nu, äntligen gör jag det, jag är en av Clubbarna och det känns jävligt bra, säger Jakob Ström i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev