Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jakob Swedenborg till Saatchi & Saatchi

Publicerad: 19 september 2019, 11:34

Jakob Swedenborg har rekryterats för att stärka upp teamet det kreativa teamet. Han kommer närmast från Uncle Unicorn med en bakgrund från bland annat Farfar, McCann, Brindfors och Wieden Kennedy.


Ämnen i artikeln:

Saatchi & SaatchiReklam

Jakob Swedenborg var också en av grundarna till Hasan & Partners i Stockholm.

– Saatchi & Saatchi är en av de byråer som under väldigt lång tid levererat mycket hög kreativ kvalitet. Med min samlade erfarenhet och kompetens hoppas jag kunna bidra till att Saatchi blir ännu lite bättre. Tillsammans med det nya och starka Publicis-erbjudandet "Power of One" får vi nu en större plattform och en riktigt spännande produkt att erbjuda våra kunder , säger Jakob Swedenborg i en kommentar.

Ebba Jandér, vd på Saatchi & Saatchi i Stockholm kommenterar rekryteringen av Jakob Swedenborg.

– Med dokumenterad kreativ erfarenhet, ett stort digitalt fokus, entreprenöriellt mindset och en stor portion energi kommer Jakob att passa perfekt hos oss på Saatchi. Tillsammans kommer vi fortsätta stötta våra kunder och framgångsrikt tackla deras utmaningar. Vi är alla oerhört glada över att Jakob börjat hos oss, han har redan fått en rivstart, säger Ebba Jandér, vd på Saatchi & Saatchi.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Saatchi & SaatchiReklam

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.