Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jan Berkö får marknadsansvar på Novus

Publicerad: 23 februari 2021, 09:16

Resumés tidigare försäljningschef Jan Berkö blir ny marknadsansvarig på Novus.


Ämnen i artikeln:

RekryteringNovus

Jan Berkö har tidigare arbetat i rese- och mediebranschen, senast som affärsområdeschef på säljbolaget SprintAd, affärssajten Travel News och som chefsrekryterare inom marknad, kommunikation och byråvärlden på Bohmans Nätverk. Han har även varit försäljningschef på Resumé. 

Nu anställs han av analys- och undersökningsföretag Novus, där han nu ska ansvara för Novus marknadsföring och vara delaktig i den övergripande affärsutvecklingen. 

– Jag har alltid jobbat i skärningen mellan marknad och försäljning och denna roll på Novus är rena drömuppdraget, säger Jan Berkö i ett pressmeddelande.

Novus är enligt egen utsago ett av Sveriges mest kända analys- och undersökningsföretag. Företaget gör ofta opinionsmätningar på uppdrag av nyhetsmedier. 

– Min vision är att Novus skall vara den naturliga partnern för alla som behöver kunskap. Jag är säker på att Jan kommer vara en viktig tillgång i detta arbete, säger Novus vd Torbjörn Sjöström

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

RekryteringNovus

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.