Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jan Lindforss till Knak

Publicerad: 14 december 2020, 12:59

Jan Lindforss flyttar till Gotland på heltid.

Den Visby-baserade reklambyrån Knak haft en god tillväxt under 2020, trots pandemin. Nu rekryteras Jan Lindforss som projektledare och strateg.


Ämnen i artikeln:

Jan LindforssKnakJan Lindforss är i dag en av landets mest erfarna projektledare. På 1990-talet var han medgrundare till Romson och har därefter har varit verksam på Farfar, Lowe Brindfors och Garbergs där han också var senior partner. I våras lämnade han Åkestam Holst efter en ettårig sejour. 

– Vi är jätteglada att ha kunnat anställa Jan. Han har den profil och erfarenhet vi söker för att kunna ta ett nästa steg i vår utveckling. Att han dessutom redan har en stark anknytning till Gotland gör ju inte saken sämre, säger Patrik Björkander vd på Knak i en kommentar. 

Jan Lindforss har sedan snart 20 år ett boende på Gotland där han under åren spenderat det mesta av sin lediga tid. Nu ser han fram emot att göra det till sin hemma-bas.

– Det här känns toppen, liknande känslor som när jag kom till Farfar 2003; en nystartad byrå med höga ambitioner och superduktiga medarbetare. Dessutom är Gotland och Visby en spännande marknad som sjuder av nytänkande och entreprenörskap som det ska bli intressant att lära känna från insidan, säger Jan som också hoppas kunna locka kunder från fastlandet, säger Jan Lindforss.

– Är det något positivt som vi lärt oss under det gångna året, så är det ju möjligheten att jobba på distans utan att behöva tumma på kvalitén.

Jan Lindforss börjar på Knak direkt efter nyårshelgen. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Jan LindforssKnak

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.