Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jan Lindow lämnar MSL

Publicerad: 25 augusti 2016, 09:08

Jan Lindow går vidare.

Foto: Pressbild

Efter 16 år har MSL:s vd bestämt sig för att gå vidare i karriären.


Ämnen i artikeln:

MSLGroupJan LindowPR-ByråerMSLJKL

Jan Lindow är personen som startade MSL i Sverige. År 2000 grundade han Move PR, som sedan slogs ihop med JKL:s dotterbolag PRfabriken, för att bilda MSL Stockholm. Sedermera har han byggt upp byrån i hela Norden och är även sedan tre år tillbaka partner i JKL.

Nu har han dock bestämt sig för att det är dags att skriva ett nytt kapitel i karriären. När Resumé ringer upp bekräftar Jan Lindow att han ska sluta.
– Jag har varit här i huset 16 år. MSL har gått från 0 till 65-70 miljoner kronor i intäkt förra året. De senaste två åren har vi jobbat med att ställa om MSL till den mest moderna byrån. Först genom att integrera studion och sedan att ta över Hard Hat-gänget.
– Nu står bäbisen på egna ben. Ska man någonsin kliva av är nu ett bra läge. Därför har jag bestämt för att sluta och göra något nytt i livet.

Rekryteringen av Jan Lindows efterträdare är igång nu. Själv blir han kvar under resten av året för att slutföra de sista arbetsuppgifterna.
– Sedan får vi se vad som händer. Antingen blir det ett antal olika styrelseuppdrag, kundsidan eller att dra igång något eget igen. Men jag vet inte vad det blir.

Anders Kempe (en av JKL:s grundare) slutade tidigare i år. Är det ett sammanträffande att ni lämnar nu?
– Vi har jobbat ihop jättelänge, men de senaste åren har han jobbat från London. När folk man jobbat med länge slutar startar det processer i huvudet, men jag skulle säga att det är ett sammanträffande, säger Jan Lindow.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.